Lian: ‘Ik had hier nog wel langer willen verblijven’

internindonesiaErvaringen

lian stage intern indonesia

Lian, student van de Hanze, heeft 5 maanden stage gelopen in Indonesië, nu zit de tijd erop! Lian: ‘Ik had hier nog wel een aantal maanden langer willen verblijven’. Wij kennen het gevoel wat Lian beschrijft compleet. Lees verder over haar avontuur in Yogyakarta!

Lian: 'Ik had hier langer willen verblijven'. stage indonesie
Lian bij de Borobudur in Yogyakarta

Mijn naam is Lian, ik ben 19 jaar en studeer Facility Management aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Ik heb de afgelopen 5 maanden stage gelopen bij een hostel en een restaurant/bar. De tijd is echt voorbij gevlogen. Ik wilde niet zoals de meeste studenten saai in Nederland 40 uur per week op kantoor zitten. Om deze reden ben ik op zoek gegaan naar andere mogelijkheden en ben ik via Intern Indonesia in Yogyakarta beland.
Naast dat ik super leuke collega’s heb, verschillen mijn stage dagen ook elke dag. Geen dag ziet er het zelfde uit. Ik krijg veel vrijheid en krijg ook de kans om zelf dingen te ondernemen en initiatief te tonen. Dit maakt mijn stage erg leuk en uitdagend! Buiten werktijd om heb ik nog genoeg tijd om andere leuke dingen te doen.

Ik heb tijdens mijn tijd in Indonesië veel nieuwe mensen leren kennen, super veel mooie plekken gezien, genoten van het lekkere eten en natuurlijk veel van de stage geleerd.

Goed voor je persoonlijke ontwikkeling

Ik zou het iedereen aanraden om naar het buitenland te gaan! Niet alleen omdat Yogyakarta zo’n leuke stad is, maar ook omdat ik denk dat een tijd in een ander land wonen en leven goed is voor je persoonlijke ontwikkeling. Nu de 5 maanden er op zitten, baal ik stiekem dat ik alweer terug naar Nederland moet om mijn studie verder te volgen. Ik had hier nog wel een aantal maanden langer willen verblijven! Als ik opnieuw stage had moeten lopen, had ik precies het zelfde weer gedaan. Naar Yogyakarta voor mijn stage, geregeld door Mirthe & Zillah van Intern Indonesia!
Kijk voor de mogelijkheden op http://www.intern-indonesia.com , vertel je wensen en zij regelen het voor je, lees hier hoe het werkt!

Dankjewel voor alles 🙏🏼✨

Lian: 'Ik had hier nog langer willen verblijven' stage indonesie