Part of the II community

Zillah PaliamaUncategorizedLeave a Comment

Een stage regelen in Indonesië is niet zomaar iets. Er komt vaak meer bij kijken dan je denkt. Gelukkig ondersteunt Intern Indonesia je bij alles dus je staat er nooit alleen voor! Wat een luxe. Alles is geregeld, je bent klaar voor vertrek en je stapt het vliegtuig in. Klaar voor een nieuw avontuur. En dan? Je bent part of the Intern Indonesia community. Welkom!

Aankomst

New students arrive!

Wij zorgen voor een airport pick-up. Wat houdt dat nou precies in? Wanneer jij uit het vliegtuig stapt, door de security heen bent en je koffers hebt opgehaald staan wij met een bordje met jouw naam erop klaar bij het ‘pick-up point’. Vanuit daar krijg je een welkomstpakket. Hier zit alles in wat jou door je eerste nacht gaat helpen. Een flesje water, Indonesische producten en een lokale simkaart. Dat is noem je nou leuk aankomen, toch?

Vervolgens brengen wij jou naar je nieuwe accommodatie. Onderweg zullen we je nog wat informatie geven en kan je even rustig om je heen kijken, want je bent in Indonesië!! 

Even bijkomen

Je zal vast en zeker een goede jetlag te pakken hebben dus daar moet je vaak even van bijkomen. Ergens in de eerste dagen wordt een introductiedag gepland. Alle studenten die op dat moment op locatie zijn worden uitgenodigd en dan geeft iemand van het team van Intern Indonesia de introductie, onder het genot van een hapje en drankje. Dit geeft jou ook de mogelijkheid iedereen te leren kennen. Zo ben ik bijvoorbeeld na de introductie met de andere studenten naar het strand gegaan en hebben we daar nog lekker gekletst.

Afhankelijk van wanneer je aankomt, begint je stage of minor al snel. Dan kan je het echt tot je laten inzinken.. Je woont hier nu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *