Bali

Bali

Bali

De absolute hotspot van Indonesië. Denk je aan een stage, minor, onderzoek of vrijwilligerswerk op het tropische eiland Bali? Intern Indonesia heeft talloze mogelijkheden op het bekendste eiland van Indonesië.

Iedereen kent wel de paradijselijke stranden, fotogenieke rijstvelden en hippe restaurants. Bali heeft het allemaal. Ideaal voor elke avonturier. Van Ubud tot Canggu en van actieve vulkanen tot aan perfecte surfstranden: het betoverende eiland heeft alles om je maandenlang te vermaken.

Naast de bekende hotspots heb je tijdens je stage, minor, onderzoek of vrijwilligerswerk de tijd om het échte Bali te ontdekken. Wandel door de ongerepte natuur van kleine Balinese dorpen of rij naar de verlaten stranden voor een duik in de heldere zee. Word daarnaast dagelijks overdonderd door de culinaire kunsten en gastvrijheid van de lokale bevolking. Zien we je op Bali?

Waar ben je naar opzoek?

Image

Stage


Intern Indonesia biedt jou een betrouwbare stage op maat aan in Indonesië. Met allerlei opties voor mbo, hbo en universiteit studenten. Kortom: Stage mogelijkheden voor iedereen! 

Bekijk de volgende gebieden:


Bali
Bali

Vrije minor

Een vrije minor is een mooie leerzame ervaring  die aansluit op jouw ontwikkeling en wensen als persoon. Ons team is gespecialiseerd in vrije minoren. Niet alleen omdat wij zelf een vrije minor in Indonesië hebben gedaan, maar ook omdat wij ervaring hebben in het begeleiden hiervan. Intern Indonesia geeft ondersteuning aan studenten die een minor naar eigen inzicht willen invullen.

Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden om deze vrije minor vorm te geven. Zo kunnen we samen met jou, de onderwijsinstelling en een organisatie een plan maken om een minor te ontwikkelen die goed bij jou past en welke aan de eisen van de onderwijsinstelling voldoet. Nieuwsgierig? Neem contact op voor meer informatie!
 
Onderzoek


Je kunt onderzoek doen bij onze projecten of erkende leerbedrijven, Sluit jij aan op de onderzoeksvraag van het bedrijf of heb jij zelf een interessante onderzoeksvraag? Wij zorgen voor een afstudeerplek die aan jouw eisen en die van de opleiding voldoet.

Neem contact op!

Bali

verantwoord vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk


Verantwoord vrijwilligerswerk in Indonesië?  

Intern Indonesia werkt samen met Think Volunteer. Met Think Volunteer weet je dat je op een verantwoorde manier kennis gaat maken met vrijwilligerswerk. 
Je wordt begeleid door ervaringsdeskundigen en Social Workers. Westerse en Indonesische kennis zijn samengebracht waardoor er aandacht besteed wordt aan de behoeften van de vrijwilligers en de lokale bevolking. Bekijk hier de website!

Ervaring oud student


Mijn stage ervaring in Indonesië (Bali) heb ik als zeer positief ervaren. Ik heb stage gelopen bij een Nederlands bedrijfje en heb daar een hele fijne tijd gehad. Alles moest op vrij korte termijn geregeld worden en als nog hebben jullie er voor gezorgd dat ik heel goed terecht ben gekomen. Ik had ook een erg fijne accommodatie. Voor mij gevoel is er alles aan gedaan om mij zo goed mogelijk te helpen bij de voorbereiding en kon ik altijd terug vallen op jullie tijdens mijn stage! Ik ben heel blij geweest met al jullie hulp.

Bali