BLOG EN ERVARINGEN

Ervaringen

Lynn

Ik heb mijn stage ervaring in Indonesië (Bali) als zeer positief ervaren. Ik heb stage gelopen bij een Nederlands bedrijfje en daar een hele fijne tijd gehad. Ik ben heel blij geweest met jullie hulp. Alles moest op vrij korte termijn geregeld worden en als nog hebben jullie er voor gezorgd dat ik heel goed terecht ben gekomen. Ik had ook een erg fijne accommodatie. Voor mij gevoel is er alles aan gedaan om mij zo goed mogelijk te helpen bij de voorbereiding en kon ik altijd terug vallen op jullie tijdens mijn stage!

Lian

Ik zou het iedereen aanraden om naar het buitenland te gaan! Niet alleen omdat Yogyakarta zo’n leuke stad is, maar ook omdat ik denk dat een tijd in een ander land wonen en leven goed is voor je persoonlijke ontwikkeling. Nu de 5 maanden er op zitten, baal ik stiekem dat ik alweer terug naar Nederland moet om mijn studie verder te volgen. Ik had hier nog wel een aantal maanden langer willen verblijven! Als ik opnieuw stage had moeten lopen, had ik precies het zelfde weer gedaan: 
Naar Yogyakarta voor mijn stage, geregeld door Mirthe & Zillah van Intern Indonesia!

Wies

Voor mij was het een ervaring voor het leven! Supervisie kiezen, want bij ons heeft dat echt geholpen!
Ook doordat we in het begin veel samen waren door de workshop, maar ook doordat jullie daarnaast met ons op een informele manier omgingen en we ook naast het werk gezellige dingen samen deden voelde ik me heel erg thuis! Nogmaals bedankt!

Lees meer...