Annelie op stage in Bali

internindonesiaExperiencesLeave a Comment

Wie ben ik?

Ik ben Annelie, ik ben 19 jaar oud ik kom uit Houten, ligt dicht bij Utrecht. Ik studeer event management bij Breda University of Applied Sciences. Ik zit nu in mijn derde jaar van mijn opleiding en loop daarvoor stage in Bali.

Stage proces

Ik ben bij Intern Indonesia gekomen via een kennis die daar ook stage heeft gelopen, maar ik zag Intern Indonesia vooral voorbijkomen op social media. Ik had Intern Indonesia een mailtje gestuurd en had toen een call met Mirthe. We gingen praten over hoe het proces zou gaan en wat er verwacht kan worden. Ik loop stage bij Ikganaarbali en ik ben verantwoordelijk voor de social media channels.

Stage op Bali

Waarom Bali?

Ik heb gekozen voor een stage in Indonesië, en om precies te zijn Bali omdat ik altijd al naar Bali wilde gaan. Mijn ouders zijn getrouwd op Bali en ze hebben mij altijd verteld hoe mooi het daar is. Er is niet iets specifieks het leukste aan wonen op Bali, er zijn zo veel leuke dingen, de natuur is prachtig, de mensen zijn super vriendelijk en je kan superlekker eten hier. Het grootste cultuurverschil dat ik heb meegemaakt is dat alles hier heel chill gaat, alles gaat op een langzaam tempo. Ook dat iedereen hier op scooters rijdt is nieuw voor mij. Niet iedereen hier praat goed Engels, dus er is ook soms een taalbarrière. Maar in het algemeen kan je goed met mensen communiceren. Wat ik wil bereiken met mijn stage is, een persoonlijke groei zien in mezelf en ook ervaren hoe het is om uit mijn comfortzone te komen en te leven in een ander land. Voor mij is dit vooral een persoonlijke ontwikkeling.

Stage op Bali

Waarom een stage of onderzoek Indonesië?

Ik zou het iedereen het kunnen aanraden om op stage te gaan in Indonesië, het is een super leuk land, je ervaart er veel. Je ziet veel van de omgeving, je ontmoet veel mensen en maakt hele leuke vrienden en herinneringen. Het is een plek waar je optimaal kunt genieten van alles. Intern Indonesia bereid je goed voor op alles voor je stage. Een tip die ik kan geven is ga er zonder verwachtingen heen en geniet optimaal. En als je de kans hebt ga ook op reis naar andere eilanden in Indonesië.

Stage op Bali

Heb je interesse om net zoals Annelie een stage te lopen in Indonesië?

Check dan onze website of stuur ons een berichtje:
Website: terms
E-mail: info@intern-indonesia.com
Instagram: Intern_Indonesia
Facebook: terms

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *