Vrijblijvend kletsen in het intakegesprek

Zillah PaliamaUncategorizedLeave a Comment

In de wereld van stages en internationale ervaringen is het vinden van de juiste match essentieel. Of je nu een student bent die op zoek is naar een boeiende stage in het buitenland of een professional die zijn horizon wil verbreden, een goed begin is het halve werk. We willen daarom graag benadrukken dat je kosteloos een intakegesprek met ons kan aanvragen waarin we samen alle mogelijkheden vrijblijvend bespreken.

Intakegesprek

Samen kijken we naar jouw ambities, vaardigheden en verwachtingen. Géén enkele stage is identiek. Het intakegesprek dient daarom als vertrekpunt voor een op maat gemaakt avontuur voor jou. Geheel vrijblijvend! 😁

Ons team biedt inzicht in de lokale cultuur, werkomgeving en andere relevante aspecten van het leven in Indonesië. Dit gaat je helpen om goed voorbereid en met realistische verwachtingen aan het avontuur te beginnen.

Samen kletsen

Wist je dat je gewoon een vrijblijvend intakegesprek met ons kan inplannen? Dit kost je niks, maar is heel waardevol want we kunnen samen alle mogelijkheden bespreken. Onderstaande link verwijst je naar ons Google Forms formulier. Wanneer je dit invult krijgen wij hier hoogte van (duurt niet langer dan vijf minuutjes). Dan nemen we contact met je op en plannen we een gesprek in. Simpel als dat!

Stagelopen aan de andere kant van de wereld is niet niks. Het is een keuze waar je goed over na moet denken, je bent immers een half jaar in een compleet andere wereld. Intern Indonesia staat je bij vanaf de gedachte om stage te willen lopen in Indonesië tot aan de eerste stagedag op locatie. En ook daarna zijn we altijd bereikbaar en staan we voor je klaar. Je staat er dus nooit alleen voor, onthoudt dat goed!

Mocht je dus nog wat onwetend zijn of vragen hebben, of gewoon onze ervaringen graag willen horen, dan kletsen we graag met je over de mogelijkheden!

Samen kunnen we ervoor zorgen dat jij door jouw droomstage, minor of onderzoek een onvergetelijk avontuur aangaat!

Hier de link naar Google Forms.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *