Java


Java

Java


Een plek waar studenten van heel Indonesië samenkomen. Waar alle verschillende culturen van Indonesië samenleven. ‘Eenheid in verscheidenheid’ is een verdiende term voor het eiland Java. De vriendelijkheid van alle culturen is enorm groot. Je zal je zeker thuisvoelen op het prachtige eiland Java als student of vrijwilliger.

Intern Indonesia is begonnen op Java en werkt samen met vele bedrijven, organisaties en projecten. Marketing, sport, kunst, sociaal werk, fysiotherapie, educatie, media, tourisme en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Intern Indonesia heeft plek voor iedereen!

                                     Dus wij vragen ons af…


Waar ben jij naar opzoek?

Image

Internship

Intern Indonesia biedt jou een betrouwbare stage op maat aan in Indonesië. Met allerlei opties voor mbo, hbo en universiteit studenten.
Internship options for everyone! 
Staat jouw achtergrond er niet tussen?  De onderstaande mogelijkheden zijn slechts een kleine greep uit alle mogelijkheden.
Ons netwerk in Indonesië is groot en daardoor kunnen we veel meer mogelijkheden aanbieden en inspelen op jouw wensen!  We horen graag waar je naar opzoek bent, aan welke eisen jouw stageplaats moet voldoen, naar welk type werkzaamheden of organisatie jouw voorkeur uitgaat.
Zo kunnen we jou gericht helpen.  
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 
Bekijk de volgende gebieden:


Java

Java

Free minor

Een vrije minor is een mooie leerzame ervaring  die aansluit op jouw ontwikkeling en wensen als persoon. Ons team is gespecialiseerd in vrije We. Niet alleen omdat wij zelf een vrije minor in Indonesië hebben gedaan, maar ook omdat wij ervaring hebben in het begeleiden hiervan. Intern Indonesia geeft ondersteuning aan studenten die een minor naar eigen inzicht willen invullen.

Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden om deze vrije minor vorm te geven. Zo kunnen we samen met jou, de onderwijsinstelling en een organisatie een plan maken om een minor te ontwikkelen die goed bij jou past en welke aan de eisen van de onderwijsinstelling voldoet. Het aanbod wat wij bieden voor een stage zijn ook te combineren met een minor.
Nieuwsgierig? Neem contact op voor meer informatie!
 

Research


You can do research at projects or companies we work with. Can you meet the research topics of the company or do you have a specific interesting research? We make sure you find a research placement that meets your requirements. erkende leerbedrijven, Sluit jij aan op de onderzoeksvraag van het bedrijf of heb jij zelf een interessante onderzoeksvraag? Wij zorgen voor een afstudeerplek die aan jouw eisen en die van de opleiding voldoet.

Contact us!

Java

verantwoord vrijwilligerswerk

Volunteer work


Responsible volunteering in Indonesia?  

Wij werken samen met Think Volunteer!
With Think Volunteer you will know that you are fully aware of volunteer work. 
Je wordt begeleid door ervaringsdeskundigen en Social Workers. Westerse en Indonesische kennis zijn samengebracht waardoor er aandacht besteed wordt aan de behoeften van vrijwilligers en de lokale bevolking. Think Volunteer is een stichting, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Nederland. Bekijk Click here de website!

Ervaring oud student


I would recommend everyone to go abroad! Not only because Yogyakarta is such a nice city, but also because I think living in a different country for a while is good for your personal development. Now that the 5 months are over, I feel terrible that I have to go back to the Netherlands to continue my studies. I wish I could stay here for a few months longer! 
Naar Yogyakarta voor mijn stage, geregeld door Intern Indonesia!


Java