Java

Java

Een plek waar studenten van heel Indonesië samenkomen. Waar alle verschillende culturen van Indonesië samenleven. 'Eenheid in verscheidenheid' is een verdiende term voor het eiland Java. De vriendelijkheid van alle culturen is enorm groot. Je zal je zeker thuisvoelen op het prachtige eiland Java als student of vrijwilliger.

Intern Indonesia is begonnen op Java en werkt samen met vele bedrijven, organisaties en projecten. Marketing, sport, kunst, sociaal werk, fysiotherapie, educatie, media, tourisme en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Intern Indonesia heeft plek voor iedereen!

Dus wij vragen ons af? Zien wij jou op Java?
Aanbod

Wij hebben een groot scala aan aanbod. Voor iedere studieachtergrond kun je terecht bij Intern Indonesia! Staat je opleiding hier niet onder, neem dan even contact met ons op, dan helpen wij je graag vrijblijvend bij je oriëntatie.
Ervaringen

Ik zou het iedereen aanraden om naar het buitenland te gaan! Niet alleen omdat Yogyakarta zo’n leuke stad is, maar ook omdat ik denk dat een tijd in een ander land wonen en leven goed is voor je persoonlijke ontwikkeling. Nu de 5 maanden er op zitten, baal ik stiekem dat ik alweer terug naar Nederland moet om mijn studie verder te volgen. Ik had hier nog wel een aantal maanden langer willen verblijven! Als ik opnieuw stage had moeten lopen, had ik precies het zelfde weer gedaan: 
Naar Yogyakarta voor mijn stage, geregeld door Intern Indonesia!

Voor meer ervaringen, klik hier!

Bali