Java


Java

Java


Een plek waar studenten van heel Indonesië samenkomen. Waar alle verschillende culturen van Indonesië samenleven. 'Eenheid in verscheidenheid' is een verdiende term voor het eiland Java. De vriendelijkheid van alle culturen is enorm groot. Je zal je zeker thuisvoelen op het prachtige eiland Java als student of vrijwilliger.

Intern Indonesia is begonnen op Java en werkt samen met vele bedrijven, organisaties en projecten. Marketing, sport, kunst, sociaal werk, fysiotherapie, educatie, media, tourisme en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Intern Indonesia heeft plek voor iedereen!

                                     Dus wij vragen ons af...


Waar ben jij naar opzoek?

Image

Stage


Intern Indonesia biedt jou een betrouwbare stage op maat aan in Indonesië. Met allerlei opties voor mbo, hbo en universiteit studenten. Kortom: Stage mogelijkheden voor iedereen! 

Bekijk de volgende gebieden:


Java
Java

Vrije minor


Een vrije minor is een mooie leerzame ervaring  die aansluit op jouw ontwikkeling en wensen als persoon. Ons team is gespecialiseerd in vrije minoren. Niet alleen omdat wij zelf een vrije minor in Indonesië hebben gedaan, maar ook omdat wij ervaring hebben in het begeleiden hiervan. Intern Indonesia geeft ondersteuning aan studenten die een minor naar eigen inzicht willen invullen.

Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden om deze vrije minor vorm te geven. Zo kunnen we samen met jou, de onderwijsinstelling en een organisatie een plan maken om een minor te ontwikkelen die goed bij jou past en welke aan de eisen van de onderwijsinstelling voldoet. Nieuwsgierig? Neem contact op voor meer informatie!
 
Onderzoek


Je kunt onderzoek doen bij onze projecten of erkende leerbedrijven, Sluit jij aan op de onderzoeksvraag van het bedrijf of heb jij zelf een interessante onderzoeksvraag? Wij zorgen voor een afstudeerplek die aan jouw eisen en die van de opleiding voldoet.

Neem contact op!

Java

verantwoord vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk


Verantwoord vrijwilligerswerk in Indonesië?  

Intern Indonesia werkt samen met Think Volunteer. Met Think Volunteer weet je dat je op een verantwoorde manier kennis gaat maken met vrijwilligerswerk. 
Je wordt begeleid door ervaringsdeskundigen en Social Workers. Westerse en Indonesische kennis zijn samengebracht waardoor er aandacht besteed wordt aan de behoeften van de vrijwilligers en de lokale bevolking. Bekijk hier de website!

Ervaring oud student


Ik zou het iedereen aanraden om naar het buitenland te gaan! Niet alleen omdat Yogyakarta zo’n leuke stad is, maar ook omdat ik denk dat een tijd in een ander land wonen en leven goed is voor je persoonlijke ontwikkeling. Nu de 5 maanden er op zitten, baal ik stiekem dat ik alweer terug naar Nederland moet om mijn studie verder te volgen. Ik had hier nog wel een aantal maanden langer willen verblijven! Als ik opnieuw stage had moeten lopen, had ik precies het zelfde weer gedaan: 
Naar Yogyakarta voor mijn stage, geregeld door Intern Indonesia!


Java