Ervaringen

Lees de ervaringen en laat je inspireren door de studenten die jou voorgingen!

Lynn

Ik heb mijn stage ervaring in Indonesië (Bali) als zeer positief ervaren. Ik heb stage gelopen bij een Nederlands bedrijfje en daar een hele fijne tijd gehad. Ik ben heel blij geweest met jullie hulp. Alles moest op vrij korte termijn geregeld worden en als nog hebben jullie er voor gezorgd dat ik heel goed terecht ben gekomen. Ik had ook een erg fijne accommodatie. Voor mij gevoel is er alles aan gedaan om mij zo goed mogelijk te helpen bij de voorbereiding en kon ik altijd terug vallen op jullie tijdens mijn stage!

ervaringen
ervaringen

Lian

Ik zou het iedereen aanraden om naar het buitenland te gaan! Niet alleen omdat Yogyakarta zo’n leuke stad is, maar ook omdat ik denk dat een tijd in een ander land wonen en leven goed is voor je persoonlijke ontwikkeling. Nu de 5 maanden er op zitten, baal ik stiekem dat ik alweer terug naar Nederland moet om mijn studie verder te volgen. Ik had hier nog wel een aantal maanden langer willen verblijven! Als ik opnieuw stage had moeten lopen, had ik precies het zelfde weer gedaan: 
Naar Yogyakarta voor mijn stage, geregeld door Mirthe & Zillah van Intern Indonesia!

Gerrit-Jan

Waarom Indonesië? In 2018 ben ik tijdens de zomerperiode ongeveer zes weken op vakantie geweest in Indonesië, Maleisië en Singapore. Dit beviel zo goed dat ik besloot om zo snel mogelijk nog een keer te gaan. Met hulp van Intern Indonesia een plek gevonden waar ik mijn afstuderen kon doen en via hen ook het eerste contact gelegd. Na flink wat overleg en geregel was het dan eindelijk zover, ik kon vertrekken!

Wies

Voor mij was het een ervaring voor het leven! Supervisie kiezen, want bij ons heeft dat echt geholpen!
Ook doordat we in het begin veel samen waren door de workshop, maar ook doordat jullie daarnaast met ons op een informele manier omgingen en we ook naast het werk gezellige dingen samen deden voelde ik me heel erg thuis! Nogmaals bedankt!

Evie

Intern Indonesia is een goede organisatie die helpt bij het vinden van passende stage. Naast dat ze goed werk voor je vinden, helpen ze je ook met alle dingen eromheen. Intern Indonesia heeft voor mij een huis gevonden en geholpen met het huren van een scooter. Tijdens de maanden dat je in Indonesië bent kom je regelmatig samen om over je ervaringen en eventuele problemen te praten, zo kan je het beste uit je werk halen. Ik ben enorm blij dat ik via Intern Indonesia een stage heb gevonden, je hebt gelijk een basis in het fantastische Indonesië!
ervaringen
ervaringen

Koen

Een hele leuke plek en een leuke organisatie. Er zijn vele mogelijkheden en bij mijn stage had ik veel vrijheid. Ik was en ben heel tevreden. Jullie zijn erg open en betrokken, heel fijn!

Deron

Intern Indonesia heeft voor mij echt een stage op maat gevonden. Heb een ontzettend leerzame en vette ervaring gehad voor mijn toerisme stage in een hotel. Ik kreeg hier veel vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte om mijzelf te ontwikkelen. De ondersteuning van Intern Indonesia heb ik als zeer persoonlijk ervaren. Dit is prettig, want ik voelde me daardoor snel thuis.